Allergiás? A tiszta levegő alapfeltétel

 

Az allergiás, asztmás megbetegedések sok esetben visszavezethetők a nem megfelelő beltéri levegőre.

Évről-évre tapasztalhatjuk, hogy fűtési szezonban jellemzően megemelkedik a légúti megbetegedések száma, ami jól mutatja a beltéri levegő tisztításának vagy cseréjének a szükségességét. A fűtés beindításával megindul a levegő cirkulációja a lakásban, amely a modern jól záródó ablakok miatt nem tud tisztulni, ezért tisztítanunk kell ahhoz, hogy kordában tarthassuk a kórokozókat.

A tisztítási folyamat része az időnkénti szellőztetés is, de ennél többre van szükség ahhoz, hogy valóban csökkentsük a tüneteket okozó allergének, vírusok, bacilusok számát. A beltéri levegő minőségét tudjuk szabályozni! A hőmérséklet mellett a páratartalmat, szálló por és más allergének, vírusok mértékét, a friss levegő utánpótlást ...stb.

szobalevegő tisztításA szobalevegő ideális hőmérséklete 24 °C, hálószobák esetében 18-20 °C, az optimális páratartalom 50-60%. Az ettől eltérő környezetben diszkomfort alakul ki és elsősorban a léguti betegségben szenvedőt kedvezőtlenül befolyásolja. A szervezet mindig pontosan jelzi, ha nem megfelelő számára a környezet. A túl száraz levegő kiszárítja a nyálkahártyákat, köhögést okozva. A túl párás lakás jellemzője a penészgomba megjelenése és a poratkák elszaporodása. A belső páratartalmat a növények is befolyásolják.

A szobalevegő tisztításával gyakorlatilag a beltérben felhalmozódott kórokozók számát csökkentjük olyan szintre, ahonnan már nem okoz problémát a legyengült immunrendszerrel rendelkezőknél sem. Megtisztíthatjuk a lakást a szobaportól, dohányfüsttől, pollentől, gombaspóráktól, allati szőröktől, bacillusoktól, vírusoktól, az allergiás szervezet számára optimális légkört alakíthatunk ki.  

A szobalevegő tisztításának a legegyszerűbb és leghatékonyabb módjairól tájékozódhat weboldalunkon. A megoldás létezik, csak alkalmazni kell. Használja a javasolt berendezéseket és szüntesse meg az allergiás tüneteket, hogy otthona valóban a pihenést és kikapcsolódást szolgálhassa.

Janovics László
 

 
 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.
 
Sikertermékek
 

E-mail:


Jelszó: