Túlzásnak tartja a Lux márka

toronymagas árait?

 


Tiszta, allergénmentes családi otthonra vágyik? Talán Őn is túl van már egy részletes és kétségtelenül látványos Lux bemutatón, de még fontolgatja a készülék vásárlását. A gondolkodási idő oka legtöbbször a kimagasló ár. Megragadom az alkalmat, hogy pár kulcsfontosságú információt ismertessek, csak a tisztánlátás kedvéért, hogy megnyugtató döntést hozhasson. 
A helyesen megválasztott háztartási gépekkel elérhetővé vált a biztonságos és egészséges otthon. 

A tiszta otthon eléréséhez a szobalevego.hu professzionális minőségben és megfizethető árban kínálja a megoldásokat:

  • Takarítógépek a legjobb minőségű HEPA szűrővel!
    Jelenleg a háztartási porszívók kifújt levegójének a szűrésére a HEPA szűrő a leghatékonyabb, amelynek 5 szűrőszint szerinti besorolása létezik. A Nilfisk készülékei a legmagasabb H13 és H14 szúrőket alkalmazza, amely tisztább kifújt levegőt biztosít, mint az atmoszferikus légkör. 

  • A Lux márka Intelligence takarítórendszere kiváló minőségű, csakúgy mint az általunk forgalmazott Nilfisk takarítógépeké. Két döntő különbség azonban van a márkák között, az ár és a választék!     

Hatásfokuk és minőségük megegyezik!  
   

  • Takarítógép a gőz erejével!   

    A legkiválóbb eszköz a tisztítószerek kiváltáshoz, hiszen csupán csapvíz szükséges a használatához és a. Gyors, hatékony és hosszútávon az egészségünket szolgálja!  

Ha pormentes levegőre vágyik, meg kell tisztítania a beltéri levegőt a különféle szálló részecskéktől!

Erre a célra fejlesztették ki a levegőtisztítókat, melyekkel eltávolíthatók otthonából a por, pollen, dohányfüst, baktériumok, gombaspórák.

A Lux és a szobalevego.hu is professzionális megoldást kínál otthona megtisztítására. Csupán azt kell eldöntenie, hogy drágán vásárol, vagy érték arányosan oldja meg a problémát. A Daikin készülékek fenntartási költsége az egyik legalacsonyabb a piacon. Gondolja át, hogy megéri-e Önnek többszörös áron ugyanolyan minőséget vásárolnia?

Több készüléket is vásárolhat abból az összegből, amit egy Lux berendezésre költene. A szobalevego.hu nem köt kompromisszumot minőség terén. Hisszük, hogy az alacsonyabb mértékű, de kifizetődő profit hosszútávon megtérül. 


Ellenérzései vannak a Lux értékesítési módszerével kapcsolatban?

Magyarországon a közvetlen értékesítési forma (házalós, becsengetős módszer) kevésbé kedvelt és elfogadott, mégis eredményesnek mondható, amit leginkább az erőszakos (nyomulós) hozzáállással érnek el. Ez legtöbbünkben ellenérzéseket vált ki, és csak vásárlást követően csapunk a homlokunkra, hogy túlzottan bevállalók voltunk. Az eladó magabiztossága és "most vagy soha" érzet kialakítása kiszolgáltatottá teszi az embert, ezt a helyzetet használják ki hatékonyan. 


Amennyiben úgy érzi, hogy segítségre van szüksége a helyes döntéshez, keressen fel bennünket. Igény szerint díjmentes helyszíni tanáccsal és bemutatóval is segítjük kötelezettség nélkül! 10 éves tapasztalatunk az Ön rendelkezésére áll! 


Üdvözlettel:


Janovics László
Telefon: +36 (30) 490-57-06
E-mail: janovics@antipollen.hu

 

 
 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.
 
Sikertermékek
 

E-mail:


Jelszó: