Részecskeszűrő eltávolítás

A részecskeszűrő javítása nagyon magas kiadás. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

A rossz minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Trükkök a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Előbbi nagyon borsos költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Régi gépjármű megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnos megannyi esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül.

Egy minőségi részecskeszűrő a korom kilencven %-át képes magába ejteni. A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza az egészségroncsoló anyagok szabadon távozását. Tengernyien nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel járművek részecskeszűrővel vannak szerelve.

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igencsak lecsökkent. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a sebességet. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

 

Pálinkafőző tippekMinden egyénnek elérhető árú akciós wellness szállodák
 
 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.
 
Sikertermékek
 

E-mail:


Jelszó: