Miért javasolt légtisztító berendezés otthonra?

Naponta 22.000-szer szívja tüdejébe a levegővel együtt a polleneket, vírusokat, szálló port és sok más apró, egészségre káros részecskét. A tiszta levegő az egészséges élet egyik alapfeltétele.

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy olyan helyiségekben, ahol elhasználódott a levegő, romlik a közérzete, elálmosodik, esetleg fájni kezd a feje. Ez az erősen elhasznált levegőjű szobák esetében szinte törvényszerű. A fáradékonyság, rossz közérzet, álmosság oka sok esetben a nem megfelelő beltéri levegő.

Az allergiások, asztmások, minden bizonnyal tisztában vannak vele, mennyire kulcsfontosságú a tiszta szobalevgő. A káros szennyező anyagokat érdemes kiszűrni abban az esetben is, ha nem szenved légúti betegségekben. A káros anyagok a por, pollen, vírusok, baktériumok egész évben szedik az áldozataikat.

A levegő tisztántartására többféle légtisztítót javaslunk, melyekkel hatékonyan megszürhetők a levegőben található allergének és kórokozók.

A légtisztító fontos eszköz az egészség megőrzéséhez

Légtisztító készülék rendszeres használatával mindenfajta légszennyező anyag ellen hatékonyan védekezhet az otthonában, vagy irodájában. Sokat mondó kutatási eredmény, hogy az átlag ember idejének túlnyomó részét (80-90%-át) zárt térben tölti. 

A felmérések meghökkentő adatokat mutatnak (WHO): zárt térben akár 50-szer nagyobb lehet a légszennyezettség, mint egy forgalmas útkereszteződésben!

Levegőtisztító folyamatok a természetben

A természet tudja a dolgát és mindig egyensúlyra törekszik. A természeti erők, mint a szél és az eső, vagy a növények tökéletes levegőtisztítók, mert hígítják, kimossák vagy megkötik a levegőben található káros anyagokat.

Otthonában azonban nem áll rendelkezésére a természetnek ez a folyamata, de egy légtisztítóval megteheti, hogy tisztán és frissen tartsa otthona levegőjét.

 

Kattintson és nézze meg milyen
légtisztítóval tisztíthatja
otthonát. Jó levegőt kívánunk! >>>

 

Amennyiben Önnél előfordult - vagy a későbbiekben előfordul - bármilyen probléma allergiával, asztmával kapcsolatban, akkor kérdezzen bátran:

Janovics László
Szobalevegő Csoport

Hozzászólok a témához

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:

 
 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.
 
Sikertermékek
 

E-mail:


Jelszó: