Sosem volt még ilyen tökéletes a felmosás

A víz az emberek számára nélkülözhetetlen természeti elem. Megtalálható a levegőben pára formájában, a sarkvidékeken jéggé fagyva, hogy a föld természeti egyensúlyát segítse, folyékony formájában megisszuk és felhasználjuk akkor is, ha higiéniáról van szó. Nemcsak a tisztálkodásra gondolok, hanem például a takarításra. Hiszen a takarítás elhanyagolhatatlan része a felmosás.

Mi is kell a felmosáshoz?

1 vödör víz (kb.10 liter), felmosószer és egy felmosófa. A használati útmutató így néz ki: Merítsd a felmosót a mosószeres vízbe. Csakhogy a felmosóvíz az első merítés után már elkoszolódik!

A 21. században elképzelhetetlen, hogy ne létezzen erre a problémára megoldás, és valóban így is van, hiszen egy praktikus berendezéssel könnyedén búcsút inthet a koszos felmosóvíznek. 

A Nilfisk kifejlesztett egy olyan készüléket, amellyel csupán 1,5 liter tiszta vízzel, vegyszermentesen elvégezhető a felmosás. Hogyan lehet 1,5 literrel 10 litert pótolni? A megoldás a cseppek számában keresendő. Itt kap szerepet a gőz! Ha a vizet felforraljuk, gőzzé válik, apró vízcseppekké. Ha a gőzt zárt térben tartjuk, megnő a nyomása.

A hő és a nyomás együtt olyan hatékony erőt képvisel, amellyel könnyedén letisztítható a legmakacsabb szennyeződés is bármilyen felületen. A magas hőmérséklet miatt a felület gyorsan és foltmentesen szárad. Zseniális megoldás, ha a vegyszermentes takarítás híve.

A forró gőz előnyei

A forró gőz alkalmazásával nincs hosszú hatásidő. 140 °C-on minden baktérium minden felületen azonnal elpusztul! A Nilfisk, Európa egyik meghatározó takarítógép-gyártója a forró gőzös tisztítóberendezésével segíti az egészséges és élhető otthoni környezet kialakítását.

Lakáson belül gyakorlatilag minden területen könnyen használható. Szőnyegek, bútorok, ablaküvegek, fürdőszobai berendezések, kilincsek, padlók, egyszóval teljes körűen alkalmazható. Használata mindenki számára egyszerű és kényelmes.

Lerövidül a takarítás ideje, csökken a környezet terhelése, és lényegesen kevesebb a takarításhoz elhasznált víz mennyisége. Csak olyan előnyöket nyújt, amelyek garantáltan lenyűgözik majd. Áttervezheti a takarításra szánt időt, és büszkén mondhatja el magáról, hogy Ön ahhoz a jeles csoporthoz tartozik, akiknek ökológiai lábnyoma már érezhetően csökkent.

Nézzen körül a lakásában, és tegye félre azokat a vegyszereket, amelyek a károsító hatásúak Önre és a környezetére. Dobja ki a ablaktisztítót és a padlómosót – gyereke hálás lesz érte!

Amennyiben Önnél előfordult - vagy a későbbiekben előfordul - bármilyen probléma allergiával, asztmával kapcsolatban, akkor kérdezzen bátran:

Janovics László
Szobalevegő Csoport

Hozzászólok a témához

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:

 
 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.
 
Sikertermékek
 

E-mail:


Jelszó: