A vegyszermentes takarítás 

Takarítás során rengeteg vegyszerrel kerülünk közvetlen kapcsolatba. Ezek az anyagok káros hatással vannak az egészségünkre akár belélegezzük, akár a bőrünkkel érintkezik. A rengeteg vegyszer használatával a környezetet is károsítjuk!

Ma már Magyarországon is kapható egy igazán egyszerű kis eszköz, amellyel szinte mindenhol kitakaríthat vegyszerek használata nélkül. Ez nem más, mint a mikroszálas törlőkendő.

Vannak olyan helyek, ahol felületkímélő tisztításra van szükség, ahol a takarításkor az értékek megóvása is fontos szempont.

A vegyszerek használata ezeken a helyeken nem szerencsés, mert a leggyengébb tisztítószernek is van felületroncsoló hatása. Ilyen esetekben a száraz takarításkor nagy segítséget nyújtanak a mikroszálas törlőkendők, melyek már kis mennyiségű víz segítségével is vegyszermentes takarítást tesznek lehetővé. Ez megoldást jelent az érzékeny bőrűeknek.

Érzékeny bőrűek számára megoldást jelent a vegyszermentes takarítás

Kimondottan ajánlott portalanításra, mivel milliónyi elektrosztatikus szála mágnesként vonzza a porszemcséket. Szálai akár százszor vékonyabbak az emberi hajszálnál. Karc nélkül tisztít, finom szálai nem sértik meg a kényes felületeket, legyen szó akár kerámia- vagy CD-lemezről.

Ez a lehető legjobb termék festmények, antik bútorok, könyvek, ólomüvegek tisztítására. Olyan felületekre is alkalmas a száraz tisztítás, melyre nem is gondolnánk, például növények leveleinek portalanítása, falak és lambéria tisztítása, elektromos berendezések és viaszos felületek tisztítása.

Egyre több háztartásban felismerik a vegyszerek egészségre káros hatásait. Egyre szélesebb a skálája az allergén vegyszereknek, ezért érdemes kicsit más nézőpontból tekinteni a takarításra, mint az allergia lehetséges kiváltó okaira.

Próbáljon meg elszakadni a régi berögződött szokásoktól, hiszen egészsége és környezete ezt kívánja Öntől.

 

Amennyiben Önnél előfordult - vagy a későbbiekben előfordul - bármilyen probléma allergiával, asztmával kapcsolatban, akkor kérdezzen bátran:

Janovics László
Szobalevegő Csoport

Hozzászólok a témához

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:

 
 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.
 
Sikertermékek
 

E-mail:


Jelszó: